19 Mayıs İlçesi, 19 Mayıs Belediyesi toplantı ve düğün salonunda Halk Günü Güvenlik ve Planlama Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda vatandaşların sorunları ve talepleri dinlenerek, not alındı.

Toplantıda konuşma yapan 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen; ‘’ Vatandaşlarımızın birebir gelip burada istek şikâyet ve önerini dile getirme fırsatını kendilerine sunuyoruz. Yine aynı şekilde tüm müdürlerimiz kendi birimleriyle ilgili burada vatandaşın söylediklerine direkt birebir yapılabilecek bir şey var mı yapılabilecek bir şey varsa burada yapıyorlar eğer devamında yapılabilecek bir konu var ise onunda notunu alıp bizde bunun takibini yapıyoruz. dedi.

‘Bu Toplantılar her ay bir mahallede devam edecek’ diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ’’ Mahallelerimizin ve ilçemizin sorunlarının masaya yatırıldığı bu toplantılar her ay bir mahallemizde vatandaşlarımızın katılımıyla devam edecek. Bu toplantılar sayesinde fikir alış verişi yapabilecek ve beraberce çözüm arayarak, ilçemizin sorunlarına çözüm bulacağız. Bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz Halk Gününde ilçemizde gördüğünüz eksiklikleri dile getirdiniz bizlerde notlarımızı aldık. Gerekli çalışmaları yapacağız ve takip edeceğiz.’’ Dedi.

Toplantıya, 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Kamu Kurum ve Kuruluşların temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Doğalgaz Dağıtım Şirketi yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.