Samsun’un Bafra İlçesinde mağdur durumdaki vatandaşların her zaman yanında olan, Bafra Umut Derneği, bu kez öğrencilerin yanında olarak büyük bir proje başlattı.

Kış aylarının başlaması ile birlikte, havaların çok sert ve karlı geçeceğinden, okula  giden  5 – 15 yaş grubu öğrencilerin, evlerinden okullarına giderken üşümemeleri için mont ve bot kampanyasına destek bekleniyor.
SOĞUKLAR BAŞLADI

Projeye desteğin iş adamları ve vatandaşlardan tam olacağının düşünen, Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, “ Kış ayları başladı, bununla birlikte okula giden bir sürü mağdur ve geçim sıkıntısı çeken öğrencilerimiz var. Ailesi tarafından ayakkabı ve mont alınamayan, sadece hırka ve ayağında ince tabanlı ayakkabısı ile okula giden çocuklarımız var.  Bizler bu çerçevede, “Okuluma giderken, üşümüyorum” adı altına bir proje başlattık. İstiyoruz ki, okula giden hiçbir öğrencimiz, üşümesin, hasta olmasın. Projemize, İş adamlarından, sivil toplum kuruluşlarından, kurum müdürlerinden, oda başkanlarından ve özellikle vatandaşlarımızdan tam destek geleceğine inanıyoruz” dedi.
İHTİYAÇ SAHİPLERİ TESPİT EDİLİYOR

Projeye destek vermek isteyenlerin, Bafra Umut Derneği ile irtibata geçmelerini isteyen Başkan Hülya Yangın Ertekin, “Projemizi daha yeni başlattık, Okullarda bir çalışma başlatarak mağdur ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi tespit edeceğiz. Projemize aynı zamanda mahalle muhtarlarımızın da desteği önemli.  Derneğimize 0 (533) 746 29 11 nolu telefona ulaşarak irtibat kurabilirler” dedi.