Kavak’ta kaçak yapılaşmaya mücadele başlatan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu "Başkanı olduğum ilçede kaçak yapılaşmaya göz yummam görürsem yıkarım" dedi.

İlçe genelinde ruhsatsız ve kaçak yapılara karşı mücadele başlatan Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, ilk yıkımı Çakallı ’da yaptı. Bölgede bulunan ruhsatsız kaçak binalar yapılan tebligat ardından alınan güvenlik önlemi altında yıkıldı.

Kaçak yapılaşmaya göz yummayacaklarını söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Görev sürem içinde hiçbir zaman kaçak yapılara göz yummadım. Bundan sonra da yummayacağım. Ruhsatsız binalarla mücadele her ne olursa olsun devam edecek. Bu konuda kesinlikle geri adım atmayacağız. Bizim hedefimiz çağdaş ve modern bir Kavak’ı oluşturmak yoksa kimsenin evini kafasına yıkmak değil” dedi.

SUÇA ORTAK OLMAYIN

Ruhsatsız kaçak yapı ile mücadele konusunda oluşturulan ekiplerin sürekli olarak sahada çalıştığını söyleyen Sarıcaoğlu,” Biz mücadelemizi etkin bir biçimde sürdürüyoruz. Ancak her an her yerde olamayacağımız içinde kaçak yapılaşma ile mücadelede Kavaklılara da büyük görev düşüyor. Duyarlı bir vatandaş olarak kaçak yapıya asla göz yummayarak ilgili birimleri uyaralım. Böyle bir şeye göz yummak olası bir kazaya ve can kayıplarına da ortak olmaktır. Bu bilinç içinde kaçak yapı ile mücadelede halkımızın da desteğini yanımızda görmek istiyoruz.” ifadelerinde bulundu.