Uzunca bir süre İYİ Parti Bafra ilçe başkanı kim olacak diye sürtüşmeler devam ederken Samsun İl Başkanı Ömer Süslü Tarafından İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı olarak Zafer Bektaş atanmıştı.

YÖNETİM HALEN BELİRLENEMEDİ
Yaşanan İlçe Başkanı tartışmaların ardından 2 Ay Önce Zafer Bektaş İlçe Başkanı olarak atanmıştı.Ancak geçen zamanda hala daha ilçe yönetimi belirlenemedi.

İYİ Parti Bafra tabanında konuşulduğu iddia edilen bazı bilgilere göre,ilçe teşkilatı için önerilen bazı isimlerin Genel Merkez tarafından kabul görmediği,yeni isimlerin istendiği, giden isimler ile ilgili İYİ Parti Bafra tabanından İYİ Parti Genel Merkezi’ne uygun olmadığı bazı kişilerin ise yönetime girmeyi kabul etmediği şeklinde konuşulduğu belirtiliyor.

ACAR YÖNETİMDE ETKİLİ

OLMAYA MI ÇALIŞIYOR;?

Öte yandan bir diğer konuşulduğu iddia edilen konu ise Siyaset hayatına MHP de Başlayan Hüseyin Acar’ın Zafer Bektaş üzerinde etkinliğinin olduğu söyleniliyor.

Acar’ın İYİ Parti Bafra İlçe Teşkilatında etkin olmaya çalıştığı bununda İYİ Parti Bafra tabanında rahatsızlık yarattığı şeklinde bilgilerde dolaşmaya başladı