KUŞ CENNETİNİ GEZDİLER

Bafra`da ziyaret gerçekleştiren SAMDEF Genel Başkanı Savaş Otruş`u ve yönetim kurulu üyelerini Bafra Kuş Cennetinde Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar karşıladı. Ziyarete gelenlere Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti tanıtıldı. Daha sonra grup leylek ormanını ziyaret etti.

AMACIMIZ SAMSUN`U TANITMAK

Burada konuşan SAMDEF Genel Başkanı Savaş Otruş, “Buraya Bursa Basını ile birlikte 3 günlük bir Samsun gezisi düzenledik. Gezide Samsun Büyükşehir Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın himayesindeyiz. Gezimizin amacı gurbete Samsun`u Bafra`yı tanıtarak buraya daha fazla kişinin gelmesini sağlamak. Bugün Kuş Cennetinden başladık gezimize daha sonra tüm Bafra`yı gezeceğiz. Biz gezimizde bizlere destek veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz`a Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

ATAKUM VE BAFRA`YA BAYILDIK

Kuş Cennetinden sonra Bafra Müzesi ve Organize Sanayi Bölgesi ziyaret edildi. Katılımcılar daha sonra Bafra Çelikpark AVM`de Bafra Pidesi yediler. Bafra Pidesini çok beğendiklerini söyleyen Başkan ve katılımcılar, “ Burası çok güzel bir şehir. Özellikle Atakum ve Bafra`ya bayıldık. Artık daha sık gelmek istiyoruz. Havası suyu her şeyi çok güzel.

Yemeğin ardından Bafra Kaymaklı Lokumu da tadan Başkan ve katılımcılar daha sonra Bafra dondurması yiyerek Bafra`da ki geziyi noktaladılar.