Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Samsun ve 17 ilçesinde yapılan 11 bin öğrencinin katıldığı 8.Sınıflar Deneme sınavında ilk yüze giren öğrencilerin yanında Bafra birincisi, Bafra üçüncüsü ve Bafra altıncısı Bafra Aday Okulları'ndan çıktı.

Bafra Birincisi Samsun sekizincisi Kadriye İrem Çolak olurken, Bafra üçüncüsü Samsun on beşincisi Orçun Kaan Bostancı ve Bafra altıncısı Samsun seksenincisi Emirhan Avcı oldu.

Açıklama yapan Aday Okulları Yöneticisi Yüksel Kaygısız, " Aday Okulları ve Doğru Cevap Kursları olarak her alandaki başarılarımızı da daha ileri taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. İlimiz genelinde 22 Şubat tarihinde yapılan toplam 11 bin öğrencinin katıldığı 8. sınıflar deneme sınavında Bafra'mızın gururu olan ilk 10'da ilk 50'de ve ilk 100'de olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan bu sınavda okulumuz öğrencilerinden Kadriye İrem Çolak birinci, Orçun Kaan Bostancı üçüncü ve Emirhan Avcı Bafra altıncısı olmuştur. Bu başarılarımızı dahada ileriye taşımak için daha çok çalışacağız ve çalıştıracağız. Öğrencilerimizin başarısına katkı sağlayan Aday Ortaokulu öğretmenlerine , velilerimize ve öğrencilerimizin daha önceki öğretim kademelerindeki eski öğretmenlerine teşekkürü borç biliriz." dedi.