Okunan kuran-ı kerim tilavetinin ardından başlayan programda açılış konuşmasını yapan Memur-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

HAMDİ YILDIZ SENDİKAMIZIN GÖZBEBEĞİ

Sendikacılığın önemini vurgulayan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Sendikacılık fedakârlık isteyen çok gayret isteyen bir iştir. Sendikacılık bir kaşık yağ ile gezip o yağı dökmeden işleri yoluna koyma sanatıdır. Gece gündüz demeden çalışarak çoğu zaman ailemizi çocuklarımızı ihmal ediyoruz. Dolayısıyla Hamdi Yıldız kardeşimiz sendikacılık anlamında teşkilatımızın gözbebeklerinden bir tanesidir. Şunu çok iyi biliyorum ki Sinan Mirza yavrumuzda sendikacılık uğruna ihmal edilen çocuklarımızdan sadece bir tanesidir. Ancak Hamdi kardeşimiz bu gün böyle güzel bir merasim tertip ederek sizlerin de onurlandırmasıyla Sinan Mirza yavrumuzun gönlünü almış olacağız. Böyle bir merasime katılmak Hamdi kardeşimizin yanında olmak bizler içinde onur ve iftihar vesilesidir.” Dedi.

Konuşmaların ardından Memur-Sen Genel Başkanı tarafından Sinan Mirza’ya erkeklik beratı takdim edildi.

Bafra Ali Kale Turistik tesislerinde düzenlenen sünnet merasimine Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın yanı sıra Memur-Sen İl Başkanı Necdet Güneysu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, ÖZDER Başkanı Ahmet Akça ve Memur-sen’e bağlı sendikalar ve yöneticileri, daire müdürleri, kurum amirleri, mahalle muhtarları ve yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Ümit CEYLAN