Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı’nın kızı, ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’nın yeğeni Susanne Aşcı, Bafralı İşadamı, Derebey Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Derebey’in oğlu genç işadamı Sefa Derebey ile İstanbul Çırağan Sarayı'nda düzenlenen masalsı bir düğünle aşklarını taçlandırdılar. Görkemli düğüne, uluslararası iş, siyaset, sanat ve cemiyet dünyasından bir çok seçkin isim katıldı.

Genç çiftin nikah şahitliğini ise Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Mustafa Erdoğan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı yaptı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in kıydığı nikah sonrasında Enbe Orkestrası ve Ajda Pekkan sahne alarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Düğüne, uluslararası iş, siyaset, sanat ve cemiyet dünyasından katılan isimler arasında Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Yüksel Mermer, Haydar Nuri Çolakoğlu, Oğuz Çarmıklı, Ali Altınbaş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu, Murat Hazinedar, Mustafa Taviloğlu, Egemen-Beyhan Bağış, Erol Aksoy, Selma Türkeş, Pelin Akat, Münir Özkök, Adnan Çebi, Cemalettin Sarar, Erden Timur, Zeynel Abidin Erdem, Rıdvan Dilmen, Mustafa Sarıgül, Ali Ağaoğlu, Gülden-Yılmaz Yılmaz, Abdul Mohsen Al Zakary, Masanori Awasaki, Fikret Aliyev ve Ukraynalı milyarder iş adamı Oleksandr Yaroslavskyy gibi isimlerin yer aldı. Misafirler arasında Amerika’dan Japonya’ya Afrika'dan Rusya'ya kadar yaklaşık 650 seçkin konuğun bulunması dikkat çekti.

Ayrıca düğüne Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar , Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuloğlu, Bafra TSO Meclis Başkanı Nur Meral Aydıner, Bafralı İşadamları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gül bahçeleri temalı düğünden sonda yeni evli çift balayı için Bali’ye gittiler.