Programda BAL Mezunlar Derneği Yönetimi Kurulu adına iş adamı Yavuz Selim MURATOĞLU, Okul Aile Birliği Başkanı Neşe TAŞ, veliler, öğrenciler ve öğretmenler hazır bulundu.

 Programda okul çalışanlarına okul açılışında yaptıkları gayretli çalışmalardın ötürü okul müdürü tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Okula bu yıl en yüksek puanla giren öğrencilere Okul Müdürü Yıldıray BAŞ tarafından başarı belgesi takdim edildi.

Yavuz Selim Muratoğlu okul anılarını anlatırken " dernek olarak okulumuzun genç kardeşlerimizin yanındayız, düne göre bu gün daha güçlüyüz. Eğitim öğretim yılı öğretmenlerimize ve öğrenci arkadaşlarımıza hayırlı olsun " dedi.

Okul Aile Birilği Başkanı Neşe TAŞ ise" Bafra Anadolu Lisesi'nde veli olmanın, çoğumuzun burada okumasının grurunu yaşıyoruz. Böyle harika bir okulda, öğrenci olan gençlerimize başarılar diliyorum. Öğretmenlerimize, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum " dedi.

Okul Müdürü Yıldıray Baş da " Güçlü köklerimiz, yenilikci ilke ve değerlerimiz birbirimize bağlılığımızla oluşturduğumuz huzur ve güven ortamında daha güzel ve başarılı bir yıl yaşayacağımızı biliyorum.

 Ekibimin, velilerimizin, derneğimizin ve öğrencilerimizin bize her konunda yardımcı olacağına inanıyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Bilimde, sanatta, teknolojide üreten geliştiren bizler olmalıyız. Böyle olursa siz kazanırsınız biz kazanırız, ülkemiz kazanır, bayrağımız dalgalanır " dedi