BİR OTOMOBİL ALMAK İÇİN

Bir otomobil almak için 3 ay önce 36 ay çalışması gereken bir Türk vatandaşı, bugün yani üç ay sonra 43 ay çalışmak zorunda. 

Dünyada böyle soygun görülmüş değil.

Kara para dedikleri bu olsa gerek. Tefecilik dedikleri bu olsa gerek.

Döviz spekülasyonları ile paradan para kazananlar Türkiyeyi Hedef tahtasına Oturttu. Çok güvendiğimiz Serbest Piyasa Ekonomisi ile bizleri savunmasız bırakıp donumuza kadar alıyorlar. Sonra da vatanımızı ve canımızı alacaklar. 


BİR BİZE DÖRT ONLARA


Çok değil üç ay önce 3,20 TL olan Euro kuru şu anda 4,10 seviyesine tırmandı.

Yuları başkasının ellerinde olan para piyasalarına korumasız şekilde dalış yapan Türk Lirası maalesf göldeki timsahların nefesiyle yok oldu.

Dövizdeki artış durdurulamıyor. Nedeni çok açık.

Dövizdeki artışı durdurmak için elinizdeki dövizi satmak ya da faizi yükseltmek çözüm değildir. Bunlar dövizdeki artışı durduramaz çünkü sizin elinizdeki miktarlar DERYADA KATRE misali kadar.

Dövizdeki artışı durdurmanı tek yolu var. O da döviz kurlarının kontrolsüz kalmasına müsade etmemek. Kontrollü Kur Rejimine geçmektir.

Bu eylemi yapmamakla Türkiyenin son üç aydaki reel kaybı 300 milyar doları bulmuştur. Böyle devam ederse Türkiye ekonomisi kara deliğe sürüklenen bir uzay aracı gibi sonsuz delikte kaybolup gidecektir.

ÖNÜMÜZDEKİ TABELADA 

"KARA DELİKTE KARA PARA OLMADAN KUR REJİMİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN SON ÇIKIŞ"

YAZIYOR

Unutmayın bu ülke hepimizin.  

ANALİZ HABER
T.MERDOĞLU