ALMANYA'DA DEVLET DESTEKLI SEKS İŞÇILERI ÇAĞRISI BÜYÜYOR.

 

ALMAN YEŞİLLER SAPITTI

YEŞİLLER PARTİSİNİN TEKLİFİ:

Sağlık sigortası, yoksul bakım ev sakinleri içiN "cinsel asistanlar" için ödeme YAPSIN

Bu tür hizmetler birçok bakımevinde özel bir temeldir zaten mevcuttur, pek çok seks işçisi özellikle sakinleri genellikle cinsel faaliyette bulunmayı zorlaştıran kişilere odaklanmaktadır.

Scharfenberg'in önerisi, bu hizmetleri göze alamadıklarını ispatlayabilen sakinlerin kendileri için özel sağlık hizmeti sağlayıcısına fatura edilmesi anlamına geliyor.

Ancak iktidar koalisyonunun bir üyesi olan Sosyal Demokrat Parti'den bir milletvekili Karl Lauterbach şunları söyledi: "Yaşlılar için evlerde ücretli bir fahişeliğe ihtiyacımız yok ve kesinlikle reçete edilmiyor".

Fakir yoksul yaşlılar ve engelliler için bakım evlerinde sağlanacak devlet destekli seks işçilerinin Almanya'da çağrıları artıyor.

Elisabeth Scharfenberg, muhalefet Yeşil parti için bakım politikası sözcüsü, "cinsel yardımcıları" kurumlarda ve alt gelir insanlar için,yetkililerin ödemek için nakit düşünmeliler" dedi 

Huzur evindeki yaşlılar için cinsel ilişkinin reçeteye yazılması ve parasını da devletin ödemesini talep ediyorlar.

Almanya kendini aşmış yorumlarının yapıldığı anda, karşımıza Yeşiller partisi çıkıyor. Hani şu Ermeni soykırımı yasa tasarısının alman meclisinde kabul edilmesi için bitaraflarını yırtan sözde Türk kökenli m.vekili Cem Özdemir’in partisi

 

Haberanaliz brthaber.com

Kynk newsweek