Aziz Yıldırım : Size maç yönettirmem!

Fenerbahçe'nin Adanaspor beraberliğinin ardından hedef isim olan Serkan Çınar'a devre arasında Aziz Yıldırım koridorda isyan etti.



KORİDORLARIN BAŞKANI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Adanaspor maçı sonrası çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.  Yıldırım, Türk sporunda düzenin bozuk olduğunu ve devletin el atması gerektiğini söylerken, hakemler şikayetçi olan kulüplere de seslendi.

“Emeklerimize yazık ediyorsunuz. O penaltıyı nasıl çalmazsın? Yazık değil mi bu kadar insana? Ne biçim maç yönetiyorsunuz! Böyle hakemlik olmaz. Saha ortasına sandalye koyarım size maç yönettirmem!” diyerek çıkıştı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Adanaspor ile 2-2 berabere biten maçtan sonra sert açıklamalarda bulundu. Yıldırım, TFF ve MHK'ya yüklenirken, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a seslendi.

Almanya, Belçika plan uyguladılar ve seferler olarak oyuncu yetiştirdiler. TFF bir gün çağırıp da, plan hazırladık, alt yapıyı böyle yapacaksınız diyen yok. Herkes para yeme peşinde.

Devlete buradan çağrı yapıyorum, bu spora el atın.

Yazık yani yazık! Bu kadar para harcanıyor ama sonuç olarak hiçbir şey yok. Başkanında da, hocasında da futbolcusunda da hakeminde de hiçbir şey yok. Gelin 5 sene yabancıyı yasaklayalım. Altyapıları düzenleyelim. Milli Takımın yardımcı hocası Adanaspor’un başına geçiyor. Milli takımda da devam edecek. Başka hoca yok mu ya? Altyapıdan çıkan tek oyuncu yok. Paraları yiyorlar bunlar. Penaltıyı görmüyorsan hakemliği bırak ya! Nasıl görmüyorsun. Ben 2 puan kaybettiğimiz için bu açıklamayı yapmıyorum. Tüm kulüplere çağrı yapıyorum. Eğer hakemlerden şikayetçiyseniz, bu federasyonu biz seçtik, yeniden seçelim.