BAFRA ÖNDE GİRDİ
Bafra 1453 Fetihspor ile Kavak Gençlik Hizmetlerispor, 2. Amatör Küme Futbol Ligi finalinde karşı karşıya geldi. Kazanan takımın şampiyonluğunu ilan edip, bir üst lige çıkacağı maç büyük çekişmeye sahne oldu. Mücadelenin henüz 3. dakikasında Kavak Gençlik Hizmetlerispor, Mehmet ile kullandığı penaltı atışından yararlanamadı. Bu pozisyondan sadece 5 dakika sonra Fetihspor, Fazlı ile skoru 1-0 yaptı ve soyunma odasına önde girdi.

ORHAN ŞAMPİYONLUĞU GETİRDİ
İkinci 45 dakikada da başa baş mücadele devam etti. 55. dakikada Tamer ağları havalandırdı ve durumu 1-1'e getirdi. Bu gole 1453 Fetihspor'un cevabı gecikmedi. 66. dakikada Orhan, attığı golle skoru 2-1 yaptı ve takımına şampiyonluğu getirdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından 1453 Fetihsporlu futbolcular ve teknik ekip büyük sevinç yaşadı.

SEVİNÇ VE HÜZÜN BİR ARADA...
Maçın ardından şampiyonluğu kutlayan 1453 Fetihspor oyuncuları büyük sevinç yaşadı. 1. Küme hayaline veda eden Kavak Gençlik Hizmetlerisporlu oyuncular ise adeta yıkıldı.

ÇEVİK KUVVETTEN MÜDAHALE...
Maçın devre arasında Kavaksporlu taraftar arasında taşkınlık çıktı. Saha içerisine torpil atan taraftarlara Çevik Kuvvet Ekipleri müdahale etti. Müdahale sırasında kısa süreli gerginlik yaşanırken, ekipler olayları fazla büyümeden yatıştırdı.

Haber: Onur EROL