Yakakent Belediyesi Konservatuar Okulu tarafından düzenlenen ‘Türk Halk Müziği’ konseri Yakakent Kozköy Ortaokulu konferans salonunda düzenlendi. Şefliğini çok amaçlı programlı Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Şehnaz Semerci’nin yaptığı konserde Türk Halk Müziği korosu Türkiye’nin 7 bölgesinden seslendirdikleri Türkülerle izlemeye gelenlere hoş vakit geçirdiler.
Konser sonrasında konuşan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma yaptığı konuşmada, ‘’Bizlere bu akşam hoş vakit geçiren başta şefimiz Şehnaz hocamıza sonra onun korosuna çok teşekkür ederim. Türküler bizim memleketimizin olmazsa olmazıdır. Türküler bizleri biz yapan hoş bir edanın dizeleridir’ dedi.
Konsere, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Eşi Nezahat Kıyma, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ve eşi, İlçe Emniyet Amiri Murat Sarı, İlçe Millieğğitim Müdürü Ahmet Çiçek,Yakakent Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Gürkan Demir ve Eşi Suna Demir,Ak Parti Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek,Ak Parti Yakakent Kadın kolları Başkanı Naile Yetmişbir, Kurum Amirleri ve Meclis üyeleri katıldı.