EKONOMİK İŞGALE DUR 


Suriye ve Irak'ta yürütülen İşgal hareketinin sonuç olarak Türkiye'yi tehdit ettiğini ve hedefteki işgal edilecek ülkenin Türkiye olduğunu artık herkes biliyor ve idrak ediyor.

Bu işgallaeri gerçekleştirmek için ABD ve AB orjinli küreselcilerin ne tür planlar yaparak oyunlar kurduğunun da farkındayız. Ülkemizdeki terör eylemlerinin, darbe girişimlerinin arkasında nasıl ki bu güçlerin olduğu ortaya çıktıysa, ekonomik işgal için de aynı güçlerin devrede olduğu çok açık

Son üç aydır yani kasım 2016 dan bu yana ülkemizde ekonomik işgal yaşanmaktadır. Bu işgale dur demeliyiz.

Nasıl ki coğrafi işgal için Fırat Kalkanı operasyonunu başlattıysak, Ekonomik işgal için de dövize karşı MERİÇ KALKANI operasyonunu acilen başlatmalıyız.

BU BÖYLE GİTMEZ.

Ekoniminin bütün dişlilerinin kırılmaya çalışdığı, çarklara çomak sokulduğu bir yoğun saldırı dönemini yaşıyoruz. Hükümetin bu saldırılar karşısında şu ana kadar ufak tefek önlemler alma dışında ciddi bir adımı olmadı. Ekonomik kriz her geçen gün biraz daha derinleşiyor.

Üstelik bu krizin ithal olduğu da ortada. Kur tehdidi ile karşı karşıya bırakılan Türkiye, döviz kurları üzerinden işgal ediliyor. Parası pula, işçisi kula dönüştürülüyor. Malı mülkü beş para etmez paçavraya çeviriliyor. 

Dövizin konvertibilitesi satılan mal ve hizmetlerin ilgili döviz cinsi ile değişimini sağlamak içindi, yoksa para ticareti yapmak için değil. 

Gören gözler neden görmez oldu, kar yağdı da kar körlüğü mü?

KONTROLSÜZ KUR, KUR DEĞİLDİR.

Dövizin bu serbest uçuşuna neden müdahale edilmiyor. Her fırsatta ülkeyi kurda kuşa yem etmeyeceğiz diyen yöneticilerimiz, buradaki soygunu göremiyor mu?

Elinizden gelmeyen nedir? Bir milyonluk ordusu ile ekonomik kararlar alamayan, ekonomik işgale karşı kalkan oluşturamayan bir ülke olmamalıyız.

OLMASI GEREKEN : USD/TRY: 3,00 ve EUR/TRY: 3,20

Çarklar durmadan Ekonomi Kalkanı Harekatı başlamalı ki milletin inancı ve güveni tazelensin. Gelişmek için can atan, yerinde duramayan bu genç nüfus emeğinin heba edildiğine şahid olmamalı. Bilakis korunduğunu bilmeli.

Dilimizde tüy bitse de bu doğruları hatırlatmaya ve ülkeyi işgalden kurtarmaya çalışan tüm neferler gibi mücadele etmeye devam edeceğiz.

Döviz kurlarında kasım 2016 seviyesine dönülerek kontrollü kur rejimine bir an önce geçilmeli. Yol hala yakın iken, görünen köy gözden kaybolmadan Milli Ekonomiyi imar edelim.



Selim Bilâl