HAŞHAŞİ TEZGÂHI

ABD, Irak’ta bulundurduğu kukla hükümeti Türkiye’nin üzerine saldı.

Sebebi çok açık.

Musul şu anda 2 yıldır elinde bulunduran IŞID denilen örgütten teslim alınmak üzere.

ABD ve batı yüzyıllardır olduğu gibi yine Şiilerle işbirliği içinde MUSUL’u işgal etmenin peşinde.

Musul’un işgalinin önündeki en büyük engel ise Türk varlığı ve Türkiye.

Selçuklu imparatorluğunun dolaylı olarak yıkılmasına yol açan acem oyunlarının en büyüğü bilindiği gibi Haşhaşiler yani Hasan Sabbah ve fedailerinin faaliyetleridir.

İranlıların, ya da eski adıyla acemlerin Türklerden tarih boyu hiç haz etmediklerini ve hatta Türkleri geri, köylü ve barbar olarak tanımladıklarını bilmeyen yoktur. Hatta batılı yazarların Selçuklular, Osmanlılar ve genel olarak Türkler hakkında yazdıkları bütün belgelerde acem tarihçilerinin ve yazarlarının etkisini direk olarak görürsünüz.

Musul’da ve hatta Suriye ve ırakta oynanan oyunun başrol oyuncusu aslında İran’dır.

İran, Suriye’de Rusya ve Irak’ta ABD ile aynı yatağa girmektedir. Koyun koyuna yattığı bu iki dünya devine neler vadettiğini bilmesek de tahmin etmek zor değil.

Vatikan’ın İran ile olan işbirliği çok açık ve nettir. İslam’da olmayan ruhban sınıfını Şiilik vasıtasıyla İslam’ın içine sokma projesinin gerçekleşmiş halidir İran.

Bu bağlamda Hem Ortodoks Rusların hem de Katoliklerin en sevdiği Müslüman şii olan Müslüman olmaktadır.

Çünkü İslam’ın gerçek kimliğinden uzaklaşmış hali ve kullanışlı hale gelmesi ancak bu şekilde mümkün olabilmektedir. Bin yıldır Müslümanlar içerisindeki fitneyi canlı tutan hareket bizzat ACEM hareketidir.

Bu vesile ile bugüne baktığımızda Ortadoğu’da yaşanan sıkıntıların baş mimarı ve planlayıcısı da onlardır. Züppe batılıların ne tarihsel zekâları ne de stratejik derinlikleri bu işleri planlamaya yetmez.

Acem gibi sabırları da yoktur. Ama çalışkanlıklarını inkar etmenin de anlamsızlığı ortada. Batılılar iyi planlanmış bu tuzakları teknolojik savaş makinaları ile hayata geçirmektedir.

Sünni Müslüman ve Türklere tahammül edemedikleri açıkça ortada iken Musul’da neden NATO’dan müttefik olduğumuz halde bizimle birlikte hareket etmediklerini daha iyi görebiliyoruz.

NATO’da sizi kullanırlar yıllarca ama iş menfaat hesaplarına geldiğinde NATO, müttefiklik, anca beraber kanca beraber vızıltılarını dinlemezler.

Musul, Kerkük, Halep ve benzeri Sünni Türk şehirleri bir bir elimizden alındı ve şimdi de demografik yapıları değiştiriliyor. Şii milisler ve bölücü bir takım kürtlerle gerçekleştirmek istedikleri Musul işgali başarılı olamayacaktır.

100 yıl önce başlayan savaş hiç bitmedi ve bitmeyecek.

Irakta şu anda 60 ecnebi ülkenin askeri varlığına ses çıkarmayan kukla hükümet işte bu yüzden Türkiye gitsin diye uğraşıyor. Aldıkları emir çok açık. Yaptıkları uluslararası anlaşmalar gereği Türkiye’ye sesini çıkaramayan ABD ve İRAN Irak’taki kuklalarını öttürmektedir.

Söyleyen köpeğe değil söyletene bakmak gerek. Çıbanın başı İran olmak üzere;

İRAN-ABD-RUSYA bu bölgede birlikte hareket etmektedirler. Tek ve gerçek düşmanları da Türkiye’dir.

TÜrkiyenin belki ABd ve Rusya kadar gelişmiş silahları olmayabilir ama 15 temmuzda görüldüğü üzere sözkonusu vatansa Türk'ün Allah'tan başka korkacağı şey yoktur.

Demedi deme Âdem. Bu da böyle biline.

Selam ve Saygı ile.

Selim Bilal