Dünya evine girmek için gün sayan Esma Kalaycı ve Osman Akgenç isimli genç çiftler nikah merasimi için ilçe danışma meclisi toplantısını seçtiler.

19 Mayıs Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirilen ilçe danışma meclisi toplantısına Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe danışma meclisi toplantısı sonunda sürpriz bir şekilde salona gelen Esma ve Osman nikâhlarının ilçe danışma meclisinde kıyılmasını istedi. Bu isteklerini geri çevirmeyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve nikâh şahitleri olmasını istedikleri Samsun Milletvekili Fuat Köktaş genç çiftin nikâhlarını kıydı.


Olaydan bilgisi olmadığını belirten Samsun Milletvekili Fuat Köktaş; ‘’ bizim için de sürpriz oldu. Halkoylaması hakkında istişarelerde bulunduğumuz bu meclis toplantısında, genç kardeşlerimizin önemli bu süreçte anlamlı bir EVET demesi bizleri mutlu etti.’’ dedi.

Nikâhlarını kıyan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Esma ve Osman böyle bir taleple bize başvurduklarında ‘neden olmasın’ dedik. Çok da güzel oldu. Böylesine anlamlı bir günde hem halkoylamasına hem de ömür boyu mutluluğa ‘’EVET’’ demeleri bizleri mutlu etti.’’ dedi.