Açılışı gerçekleşen konferans salonunda ilk program ise Hz. Muhammet (s.a.v) Efendimizin doğumu münasebetiyle düzenlenen Mevlid-i Nebi programı oldu.

Eğitime Olan Desteğimiz Her zaman Devam Edecektir.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Öncelikle bu akşam idrak edecek olduğumuz Mevlid kandilizi en içten dileklerimle kutlar, ülkemize ve tüm insanlık alemine sağlık ve esenlik getirmesini dilerim. Şehit Eren Bülbül konferans salonumuzun açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. Bizler imkanlarımız dahilinde eğitim için elimizden geleni yapıyoruz. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır. Eğitime olan desteklerimiz maddi manevi her zaman devam edecektir”. Dedi

Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'na Teşekkür.

Açılış konuşmasında maddi ve manevi desteğinden dolayı Belediye Başkanı Osman Topaloğlu na teşekkür eden ve plaket taktim eden okul müdürü Murat Karaca;" Kıymetli belediye başkanımıza konferans salonu için ilk gittiğimizde maddi manevi her türlü desteğim sizinle, siz başlayın demesi bize büyük enerji vermiştir. Konferans salonumuzun hazırlanmasında maddi ve manevi her türlü desteği veren kıymetli belediye başkanımıza sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ediyorum ”Dedi.