19 Mayıs Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 19 Mayıs Belediyesi Zabıta Amirliği ilçe genelinde faaliyet gösteren fırın ve unlu mamullerin satışı yapılan işletmelerde, market ve kasaplarda gramaj ve hijyen konularında denetimleri yanında işletmelerin hijyen belgelerini de kontrol etti. Ayrıca marketlerde soğuk zincirde bulunan et ve tavuk ürünlerinin son kullanma tarihleri de kontrol edildi.

19 Mayıs Belediyesi vatandaşların Ramazan ayında ibadetlerini sağlıklı koşullarda ve huzurlu bir şekilde yapabilmeleri için camilerin iç kısımlarını ve çevresini her türlü haşerelere karşı ilaçladı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ”Gramajlara ve hijyene uyan esnafı tebrik ederim. Halk sağlığını etkileyen ve tehdit eden işletmelere yönelik denetimlerimiz fırınlarla kalmayacak. “Dedi.

Denetimlerin Ramazan ayı boyunca gıda üretimi yapan tüm iş kollarını kapsayarak devam edeceğini söyleyen başkan Topaloğlu, ”Vatandaşlarımızın ibadetlerini daha sağlıklı koşullarda yapabilmesi için camilerimizin ilaçlaması da yapıldı. Halkımızın sağlığı her şeyden daha önemlidir ”.Dedi.