İlçe esnafıyla buluşmaya devam ettiklerini ifade eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Esnafımızın sorun ve isteklerinin yerinde dinliyor ve çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sanayi sitemizin altyapı problemi son olarak doğalgaz ve elektrik hatlarının da yer altına alınmasıyla birlikte bitmiş oldu. Bizlerde önümüzdeki günlerde baskı beton yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarıyla birlikte sanayi sitemizi daha modern bir hale getirmiş olacağız. ’dedi.

Sanayi Sitesinin Taşınması Gündemimizde Yok.

Sanayi sitesi esnafının taşınacağı yönünde bir dedikodunun muhalefet tarafından üretildiğini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Osman Topaloğlu; ‘’ Sanayi sitemizin taşınması yönündeki dedikodular asılsızdır. Bizler 10 yıldır bu makamlarda sizlerle birlikte görev yapıyoruz. Bir yol açarken bile hemşehrilerimize danışıyoruz. Sizlerle istişare yapmadan, bizler kesinlikle böyle bir adım atmayız ve böyle bir konu da gündemimizde yok. ’dedi.

Sanayi sitesi esnafı başkan Topaloğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başkanımızı her zaman esnafımızın yanında görüyoruz. Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz.