Eski Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti ilçe başkanı Av. İrfan Kalaycı, anayasa değişikliğine ilişkin referandum sürecini birlikte yürüttükleri Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) 19 Mayıs İlçe başkanlığını ziyaret etti.

MHP Genel merkezin kararını "Evet" diyerek desteklediklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi 19 Mayıs İlçe Başkanı Mustafa Selçuk, Türkiyenin geleceğini etkileyen kararlarda her zaman devletin yanında olduklarını, referandum sürecinin her hangi bir siyasi kaygı içermediğini belirtti.

Ülkemizin bekası, birliği, dirliği ve Türkiyemizin önünün daha da açılması için bu çok önemli süreçte, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeliye huzurlarınızda çok teşekkür etmek istiyorum. Bu halk oylaması anayasa değişikliği, Türkiyenin bir anlamda geleceğini belirleyecektir. Ülkemizde kalıcı bir istikrarın oluşması, özellikle dış mihraklara yönelik olarak birlik ve beraberlik içerisinde, ülkesini, devletini, vatanını, milletini seven, ay yıldızlı bayrağını seven her bir kardeşimizin birlikte beraber hareket etmesinin son derece anlamlı ve önemli oluğunu düşünüyorum. Bu vesileyle Milliyetçi Hareket Partisi 19 Mayıs İlçe Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Onlara da bu süreçte başarılar diliyorum dedi.