AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek, 19 Mayıs İlçesinde bulunan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun 5 Yıldır açılmadığını ve bir an önce açılması için ricada bulundu.

BAKAN TALİMAT VERDİ

Bakan Kasapoğlu, bir an önce eksiklerin giderilmesi ve kısa süre bir süre içerisinde açılması için talimat verdi. Eksikler tamamlanarak 19 Mayıs Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açılışa hazır hale geldi.

27 OCAKTA AÇILIYOR.

19 Mayıs Belediyesi tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilen 5.480 m2 arsa üzerinde, taban alanı 3.100 m2 olan toplamda 8.250 m2 bina alanına sahip Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 27 Ocak pazartesi günü açılıyor.    

Yılın 12 ayı hizmet verecek olan tesis, uzman antrenörler, cankurtaranlar ve donanımlı personeli ile konuklarını ağırlayacak.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda, 400 M2 yetişkin havuzu ve 96 M2 çocuk havuzunun yanı sıra 200 kişilik seyirci kapasitesi, fitness salonu ve saunası da bulunuyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek Bakanlığın Samsunumuzla ilgili çalışmalarını istişare ettik.