AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, İlçe Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile Karakütük Mahallesi, Sarpın Mahallesi, Elalan Mahallesi , Şahinkaya Mahallesi ve  Akalan Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyip sohbet edip hal hatır sordular.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Mahalle sakinleri AK Parti ilçe teşkilatına yoğun ilgi gösterdi.

Ziyaretleri değerlendiren AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, şu ifadelere yer verdi :

Bafra Teşkilatı olarak, Bafra’ya köylerimizi ziyaret ederek köy muhtarlarımızın taleplerini vatandaşlarımızın AK Parti iktidarından beklentilerini dinlemeye devam ediyoruz. Biz köylerimizin sorunlarını ve taleplerini bize gelmelerini beklemek yerine Teşkilat olarak köylere giderek sorunları çözmek için çalışıyoruz. Bizler bu makamlara milletimize hizmet etmek için geldik. Gerekirse gece gündüz kapı kapı gezerek halkımızla iç içe görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.Dedi

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı; Köylerimizin sorunlarını anında çözmek, alt ve üst yapı problemlerinin büyük çoğunluğunun çözüldüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. AK Parti iktidarı ile yüzleri gülen vatandaşlarımıza daha fazla hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Bu millete ne kadar hizmet etsek azdır" dedi.