İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi Alaçam Meydanında Stant açarak İŞKUR teşvikleri ve işbaşı eğitim hakkında danışmanlık yapacak.
Mart Ayında 25 kişilik Girişimcilik Eğitim Programı açılacak. Unutulmaya Yüz Tutmuş Yöresel Mesleklerimizden 50 kişilik 2 adet Mesleki Eğitim Programı açılacak. Alt yapı çalışmaları ve temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere 50 kişilik Toplum Yararına Program düzenlenecek.
Konu ile ilgili olarak  Belediye Başkanımız Hadi Uyar şu açıklamalarda bulundu;
İŞKUR Hizmet Merkezi ile yaptığımız çalışmalarla ilçemizde mesleki eğitim ve istihdam alanında güzel çalışmaları gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza ara vermeden bu protokol ile canlılığı devam etmek istedik. 
Bu kapsamda İŞKUR ilçemizde bir gün boyunca etkinliklerde bulunacak. İşverenlerimize ve halkımıza teşvikler ve faydalanma yollarında bilgi verecek. 25 girişimcimize kendi işyerlerini açarak istihdama katkıda bulunmalarını sağlamak ve KOSGEB’in vereceği 50.000 TL Hibe 100.000 TL faizsiz kredi desteği için Girişimcilik Eğitimi vereceğiz. 
Günümüzün en büyük sıkıntısı vasıfsız eleman çokluğudur. Bunun önüne geçmek için İŞKUR, Halk Eğitim Destekli istihdama destek olacak 2 Mesleki Eğim Kursunu hayata geçireceğiz. Kaliteli işbirliğinden dolayı tüm İŞKUR ailesine teşekkür ederim.

Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Yakup ERGENLİK, desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Hadi UYAR'a ve tüm ekibine teşekkürlerini dile getirdi.