Alaçam Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen toplu iş sözleşmesi imza törenine Belediye Başkanı Hadi UYAR, Alaçam Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Mustafa ÇELİK, Belediye İş Sendikası Samsun Şube Başkanı İlyas YİĞİT, Belediye İş Sendikası Samsun Şubesi Mali Sekreteri Yunus YÜKSEL, Alaçam Belediyesi Sendika Temsilcisi Erol DİLLİ ve belediye işçi personeli katıldı. İmza töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Hadi UYAR, "Çalışanlarımızın emeklerinin hakkını korunması, onlara emeğinin karşılığını en güzel şekilde yansıtılması konusunda sorumluluk taşıyan biz yöneticilerdir.

BELEDİYECİLİK ZOR BİR İŞTİR

Herkesin aynı azim ve kararlılıkla çalıştığı inancındayız. Alaçam Belediyesinin maddi imkanlarını yatırıma ve verimliliğe dönüştürmek için çalışmaktayız. Bu doğrultuda bize yardımcı olan tüm personelime teşekkür ediyorum. Belediyecilik çok zor ama çok çok zevkli bir iş. İnsanlar kendi memleketlerine kendi doğrultularıyla hizmet etmesi kadar güzel bir şey yok. Belediyemizde çalışan işci personelimizde çalışmalarına bundan sonra daha iyi bir performansla devam edeceklerdir. İşçi arkadaşlarımızın haklarını koruyarak yaptığımız ve imzaladığımız anlaşmanın işçilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HAK VE HUKUKLARINI EN İYİ SEVİYEYE GETİRMEK

Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı İlyas YİĞİT ise “Toplu İş sözleşmemizi Alaçam Belediyesi ile gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu tüm işçi arkadaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Hadi UYAR Bey’e çalışan emekçilerin hak ve hukuklarını en iyi seviyeye getirme çabası gösterdiğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Toplu İş Sözleşmemiz çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.