Derneğin kuruluşu ve amacı hakkında bilgi veren genç iş adamları" Derneği kurmamızdaki amacımız Alaçam İlçemizde alanında başarılı Genç İş adamları ve esnaflarımızı bir araya getirerek Alaçam'a neler katabiliriz, nasıl proje üretebiliriz, genç işadamlarımızın enerjilerini nasıl sahaya dökebiliriz diye düşündük ve dernekleşme kararı aldık. İstihdam, üretmek ,işsizliğin önüne geçebilmek ve en önemlisi göç veren bir ilçe rolünden kurtulmak İçin çalışmalara başladık. Derneğimizin kuruluşundan bizlere destek veren başta Belediye Başkanımız İlyas ACAR'a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz”, dediler.
İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN,” Derneğin Alaçam’a hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulunarak , kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür etti, üyelerine başarılar diledi.


Belediye Başkanı Sayın İlyas ACAR,” 30 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerindeki seçim projelerimiz arasında bulunan Alaçam Genç İşadamları Derneğimiz Alaçamlı Genç İşadamlarımız tarafından kuruldu, ilçemize hayırlı olsun. İlçemizdeki genç işadamlarını bir çatı altında toplandı. Genç İşadamları Derneğimiz ile birlikte, sosyal ve ekonomik dayanışmayı sağlamayı ve ilçemizin kalkınmasına katkı sağlamak için birlikte hareket edeceğiz. Üreten göç vermeyen bir Alaçam için projeler üretip elimizden gelen katkıyı sağlamak için çalışacağız ve birlikte bu doğrultuda bir çok projeye imza atacağız inşallah, ”dedi