Kurulacak iftar sofraları ile bu yıl 20 mahallede kaynaşma sağlayacak. Başkan Uyar: Bu etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile oluyor.

İftarda konuşma yapan Belediye Başkanımız Hadi Uyar ,Yoğunpelit Mahalle sakinlerinin Ramazanını tebrik ederek, “Ramazan tüm insanlığa, bolluk, bereket ve kardeşlik duygularını getiren bir ay. Bu yıl Ramazan etkinlikleri çerçevesinde her akşam bir mahallede olmayı, vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmayı, paylaşmayı, hasbıhal etmeyi, sorunları dinlemeyi amaçladık. Bundan yola çıkarak mahalle sakinlerimizle kaynaştırmak, paylaştırmak ve onları dinlemek için mahallelerimizde iftar sofraları kuruyoruz. Hep birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile olur. “dedi. Yoğunpelit Mahalle Muhtarı Mehmet Es , "Böyle güzel bir iftar sofrasında bizleri buluşturduğu için Belediye Başkanımız Hadi Uyar teşekkür ediyorum" dedi .

İftar Programına Belediye Başkanımız Hadi Uyar,Belediye Meclis Üyeleri Hasan Çelik,Ercan Aydın,Yoğunpelit Mahalle Muhtarı Mehmet Es ,AK Parti Kadın Kolları Üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.