SAMSUN – Seçimden hemen sonra kolları sıvayarak çalışmalara başlayan başkan Kılağuz, Asarcık ilçesinde 40.000 metrekare taş döşeyerek Asarcık’ı çamurdan kurtardı.

Kurmuş olduğu özel bir ekiple başarılı çalışmalara imza atan Asarcık Belediye Başkanı Kılağuz, ”İyi analiz yapıyoruz  ve Asarcık ilçemizin tüm sorunlarını ve eksiklerini biliyoruz.” diye konuştu.

Asarcık belediyesi şerif kılağuz En önemli sorunlardan bazılarının yol ve kaldırımlardaki eksiklikler olduğunu belirten Kılağuz, ”Yedi aylık süreçte 40.000 metrekare parke çalışması yaptık ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Asarcık merkez ve mahallelerinde, Cami ve Okul parke ve çevre düzenleme işlemlerimiz devam ediyor. Şu anda 13 mahallemizde okul ve camimizin yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmaları bitmiş durumda. Hedefimiz inşallah bu sayıyı 80 mahalleye çıkarmak”ifadelerini kullandı.

Hava şartlarının el verdiği süre içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirten Şerif Kılağuz, ”Yoğun tempoda ve mesai gözetmeksizin çalışıyoruz, yapmış olduğumuz çalışmalarımız sonrasında halkımızın yüzünün gülmesi bizlere yetiyor. Yorgunluk denen hiç bir şey kalmıyor. Rabbime şükürler olsun ki Asarcık’da değişim başladı, ilçemizi çok güzel günler bekliyor.”dedi.