Samsun’da bir kişi, evine kahvaltıya çağırdığı arkadaşını alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada tabancayla vurarak yaraladı.
Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde saat 12.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ev sahibi E.K.(33) kendisine 25 bin lira borcu olduğu iddia edilen arkadaşı M.Y.’yi (33) kıymalı pide yaptırıp kahvaltıya çağırdı. Kahvaltı sırasında ev sahibi E.K. ile borcu bulunan arkadaşı M.Y. arasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.K. tabancayla ateş ederek M.Y.’yi her iki bacağının 4 yerinden yaraladı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan M.Y.’nin çok kan kaybettiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
M.Y., ameliyata alınırken, ev sahibi E.K. ise eve gelen İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınıp Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi.
Polis evde yaptığı araştırmada, biri olayın olduğu odada kanlar içinde ve diğeri ise evin holünde olmak üzerine 2 adet tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.