Samsun’da daha önce kendisine sahte para verip ilişkiye giren ve mahkemelik olduğu müşterisini evine yeniden gelince tüfekle yaralayan travesti, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Olay, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 yaşındaki T.S., ilişkiye girmek için internetten hayat kadını telefonu araştırdı. İnternet ortamından temin ettiği 39 yaşındaki D.K. adlı travestiyi telefonla arayan T.S., travestinin evine gitti. Travesti D.K., daha önce kendisine sahte para verdiği iddiasıyla mahkemelik olduğu T.S.’yi tanıyınca aralarında tartışma çıktı. D.K., tüfekle ateş ettiği T.S.’yi her iki ayağından da yaraladı. Kanlar içinde kalan T.S., 112 Acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, travesti D.K.’yi gözaltına aldı. Cinayet Bürosu’nda ifadesi alınan D.K., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.