Samsun’da bir lisenin tuvaletinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından okula yeni başlayan öğrencinin parası gasp edildi.
Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi’nde bulunan bir lisede bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki M.D., okulun tuvaletinde bulunduğu sırada yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi para isteyip üzerine aradıktan sonra cebindeki bir lira parayı zorla aldı. M.D., olayı ailesine haber verdi. Ailesi ile birlikte okulun yakınanda bulunan Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne giden M.D. şikayetçi oldu.
Okulun ilk gününde parasının gasp edilmesine üzüldüğünü söyleyen M.D., "Okulun tuvaletinde bulunduğum bir sırada yanıma gelen yaşça benden büyük bir kişi önce benden para istedi. Param olmadığını söyleyince üzerimde arama yaptı. Cebinde bulunan bir lira parayı alıp kaçtı" dedi.
Liseli öğrencinin ailesi ise para miktarının önemli olmadığını, yapılanın suç olduğunu ifade ederek, çocuklarının parasını gasp eden kişinin bulunmasını istediler.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.