Samsun’da hastanede doktoru bıçaklayıp öldürdükten sonra intihar eden gencin olaydan kısa bir süre önce de bir başkasını bıçakladığı ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, bir yıl önce eşi Şeyda A.’dan boşandığı öğrenilen 38 yaşındaki Yusuf Demirbaş’ın, Kale Mahallesi Mecidiye mevkisinde 33 yaşındaki Şenol S.’yi sırtından bıçaklayıp daha sonra koşarak hastaneye gittiği öğrenildi. Hastanede, gazete kağıdına sardığı ekmek bıçağı ile doktorun yanında sekreter olarak çalışan eski eşine saldırmak isteyen Yusuf Demirbaş, araya giren Kadın Hastalıkları Uzmanı Dr. Aynur Dağdemir’i 3 yerinden bıçakladı. Olayın ardından bir başka odaya kaçan Şeyda A., saldırıdan kurtuldu. Yusuf Demirbaş ise hastanenin 5. katındaki pencereden kendini aşağı atarak intihar etti. Olayda doktor ve Yusuf Demirbaş hayatını kaybetti.
BIÇAKLA YARALAMA OLAYI POLİSE YARALI HASTANEYE İNTİKAL EDİNCE BİLGİ VERİLDİ
Yusuf Demirbaş’ın bıçakladığı yaralı Şenol S. ise kendisi yaya olarak Cumhuriyet Meydanı yakınındaki özel bir hastaneye gitti. Şenol S.’nin hastaneye intikalinden sonra olay polise haber verildi. Polisin önce cinayet olayının meydana geldiği hastanede kavga ihbarı aldığı ve ardından da daha sonra olaydan kısa bir süre önce meydana gelen bıçakla yaralama ihbarını aldığı öğrenildi. Yusuf Demirbaş’ın bir yıl önce ayakkabı tamircisi dükkanı bulunduğu, bu dükkanı kapattıktan sonra akrabalarının ayakkabı tamircisi dükkanında çalıştığı ortaya çıktı.
Yusuf Demirbaş’ın Şeyda A. ile evliliğinden 8 yaşında kızlarının bulunduğu, 2014 yılında eşini tehditten, nafaka davasından ve icra dosyasında suç kayıtlarının olduğu ileri sürüldü.