Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Diyarbakır Çınar’da PKK’lı teröristlerin bomba yüklü araçla Emniyet Müdürlüğü binasına yaptığı saldırıyı sert sözlerle lanetledi.
Dün gece saatlerinde Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde PKK’lı teröristlerin Emniyet Müdürlüğü binası ile yan tarafında bulunan emniyet lojmanlarını hedef aldığı bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetmiş, hayatını kaybedenler arasında biri 5 aylık bebek ile 1 ve 5 yaşlarında iki çocuğun olması herkesi derinden üzmüştü.
“BEBEK KATİLİ PKK YİNE KALLEŞ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ”
Diyarbakır’da bebeklerin hayatını kaybettiği saldırıya tepkiler çığ gibi büyürken bir tepki de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’dan geldi. Sosyal medya hesabından, Diyarbakır’da gece yarısı meydana gelen hain saldırıyı lanetlediğini belirten Yılmaz, "Bebek katili PKK kalleş yüzünü bu kez Diyarbakır’da gösterdi. Şehitlerimize rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Kadın çocuk demeden yaşam hakkını hiçe sayan ve ülkemizin, birliğine, dirliğine kasteden bu hain odaklar emellerine asla ulaşamayacaklar. Akıttığınız kanda boğulacaksınız" diyerek hainlere tepkisini böyle dile getirdi.