Samsun’da 2 kişiyi bıçakla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan yüzme antrenörü, yargılandığı mahkeme tarafından toplam 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Samsun’un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi’nde Mart ayında meydana gelen olayda, aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçaklı saldırıya uğrayan T.Ö. ve A.K. yaralanmıştı. Bıçakla 2 kişiyi yaralamak suçundan olaydan sonra tutuklanan yüzde antrenörü E.Ö.(34) hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında tutuklu olarak yargılanan E.Ö., "OMÜ Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzme antrenörü olarak görev yapıyorum. 34 yaşındayım ve ilk defa mahkemelik oldum. 8.5 aydır tutukluyum. Ben cezaevindeyken hem ailem hem öğrencilerim ve veliler mağdur oldular. Tahliyemi istiyorum" dedi.
Mahkeme heyeti E.Ö.’yü ’2 kişiyi bıçakla yaralamak’ suçundan toplam 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi. Aynı davada tutuksuz olarak yargılanan 6 kişi de çeşitli para cezalarına çarptırılıp, cezaları ertelendi.