Okulun web sayfasından 01 Nisan 2020 tarihi itibarıyla yapılan konuyla ilgili açıklama şöyle :

" Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Evde Kal Türkiye " diyerek başlayan sürece biraz daha destek olabilmek adına  " EVİMİZ OKULUMUZ " etkinliklerini hayata geçirdi.

Bu kapsamda " ÖĞRETMENİM SIRA BENDE " başlığı altında; 20 bin öğretmenimizin 250 bin öğrencimizle buluşmasını ve psikososyal destek sağlayarak, çocuklarımızın kendilerini değerli hissetmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.

Böylece öğrencilerini çok iyi tanıyan öğretmenlerimizin çocuklarımızın yanında olması onların süreç içerisindeki motivasyonunu attıracak, kendilerini güvende hissetmelerini sağlayacak ve bu zor süreci çocuklarımızın sağlıklı geçirebilmelerine katkı sağlayacaktır. " ÖĞRETMENİM; SIRA BENDE " etkinliğine katılacak öğretmenler, 30 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren her gün saat 14.00 de iki öğrencisini arayarak görüşme gerçekleştirmektedir.

Biz de " Samsun ATAKUM İMAM HATİP ORTAOKULU öğretmenleri olarak; okul idaremizin hazırlamış olduğu planlama doğrultusunda, öğrencilerimizi arıyor ve onlarla uzaktan eğitimi değerlendiriyoruz .

Ardından Korona virüsüne karşı alınması gereken önlemleri paylaşıyoruz.

Bu sürece destek olan öğretmenlerimizi kutluyoruz."

Haber : OktayZERRİN- Samsun