CHP'den Atakum Belediye Başkanı seçilen Av. Cemil Deveci, makam odasında bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın tablosunu kaldırdı diye basında çıkan haberlere istinaden bir açıklama yapmıştı.

TABLO HASAR GÖRDÜ

Cemil Deveci,açıklamasında; başkanlık makam odasında Mustafa Kemal Atatürk ile yan yana bulunan Recep Tayyip Erdoğan tablosunun, kendisini kutlamaya gelen vatandaşların oluşturduğu izdiham sırasında, temas eden bir koltuk nedeniyle çizildiğini, kendisinin de talimat vererek tablonun onarılmasını istediğini belirterek, "Başkanlık koltuğuna oturduğumuz ilk gün makamda izdiham oldu. Bu sırada Recep Tayyip Erdoğan'ın tablosu zarar gördü. Bende tablonun yerinden sökülerek tamir edilmesi ve yeniden yerine takılmasını istedim. Bu sırada makamımıza gelen misafirlerimizle fotoğraflar çekindik. Bu fotoğraflardan bazılarında Recep Tayyip Erdoğan'ın tablosu yer alırken bazılarında ise tamir edilmesi için talimat vermem nedeniyle yerinden alınan tablo yer almadı. Bu nedenle sanki biz Recep Tayyip Erdoğan'ın makam odamızda bulunan tablosunu kaldırdığımız gibi haberler yapıldı. Böyle bir şey yok." dedi.

HEMEN TABLOYU YERİNE ASTIK

Recep Tayyip Erdoğan tablosunun zarar gördüğü gün içerisinde tamir edilerek yeniden makam odasına konulduğuna dikkat çeken Cemil Deveci, "Bizim Cumhurbaşkanına bir saygısızlığımız asla olmaz. Cumhurbaşkanı bizimde Cumhurbaşkanımızdır. Tabloyu kaldırdığımız yönünde yapılan haberler doğru değildir" diye konuştu.

BASKI GELDİ KALDIRDI

Yaklaşık 10 Gün duvarda asılı duran Erdoğan’ın Tablosu CHP’lilerden gelen baskılar yüzünden 1 hafta önce Cemil Deveci tarafından kaldırıldı.