Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, ilçede bulunan Banda Aceh Spor Tesisi'ne Zabıta Müdürlüğü ekiplerini göndererek, mühürletti. Deveci, tesisin, spor kulübü adı altında birilerine sözleşmesiz, izinsiz olarak verildiğini belirlediklerini söyledi. BELEDİYENİN MALI

Başkan Deveci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Belediyenin malı olan tesisler spor kulübü adı altında birilerine sözleşmesiz, izinsiz olarak verilmiş. İzinsiz ve sözleşmesiz verilen belediyenin bu tesislerinde para nereye gidiyor, kime gidiyor, kim harcıyor belli değil. Belediyenin malı olan bu tesisleri biz belediyeye geri almak istiyoruz. Ancak izinsiz, sözleşmesiz bir şekilde verilen bu yerleri işleten spor kulübü ne bizi tanıyor ne belediyeyi. Bu tesisler belediyenin malı" dedi.

BÖYLE 3 TESİS VAR

Bu şekilde tespit ettikleri 3 tane tesis olduğunu ifade eden Başkan Deveci, "Bunlara el koyduk. Bunlardan biri de Çakırlar Korusu'ndaydı. Buraya da el koyduk. Çakırlar Korusu'nu şimdi halka açıyoruz. Bu tesislerde şu an belediyemizin görevlileri makbuz keserek çalışıyor. Yani har vurup harman savurmuşlar. Konuyla ilgili idari bir soruşturma başlatacağız" ifadelerini kullandı.