Atakum Belediyesi’nin İlçeye bağlı Kasnakçımermer Mahallesi Çayır Köyü’ne yaptığı hizmetleri ilçe dışında diye eleştiren Avukat Cemil Deveci, şimdi CHP Atakum Belediye Başkan Adayı oldu.

CHP Atakum İlçe Başkanıyken, Atakum belediyesinin iş makinalarının Atakum’a bağlı Kasnakçımermer Mahallesi Çayır Köyü’nde yaptığı çalışmaları “Bu Çayır Köyü nerede, Atakum Belediyesi’nin iş makinalarının bu köyde ne işi var. Atakum’un benim bilmediğim Çayır Köyü mü var?” diyerek eleştiren Avukat Cemil Deveci’nin Atakum Belediye Başkan Aday Adayı olması tepkilere sebep omuştu.

CEMİL DEVECİ AFRİN ZAFERİNE HAKARET EDİYOR!

CHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Deveci, Afrin zaferi ile alakalı paylaşmında Afrin şehitleriyle dalga geçmişti.

Deveci, Afrin Zaferi’nin 57. Alay şehitlerine atfedilmesine ve 18 Mart Çanakkale Zaferi’ne denk getirilmesini ağır bir dil ile eleştirerek, adeta bir kumpastan bahseder gibi Afrin Zaferiyle Çanakkale zaferinin birlikte anılmasına eleştiren şu paylaşımı yaptı;

Deveci, “Çanakkale Zaferiyle 57. Alay Türk tarihinin altın sayfalarına geçti” diyerek Afrin Zaferini küçük gören cümleler sarf ederek, Afrin şehitlerine hakaret etmişti.

YALANCI VE İMAM HATİP DÜŞMANI!

CHP Atakum Belediye Başkan Aday  Avukat Cemil Deveci sosyal medya hesabından yaptığı imam hatip düşmanlığı paylaşımlarıyla da gündeme oturmuştu.

“Üniversite Yerleştirme Sınavlarında bugüne kadar başarılı olan İmam Hatip Lisesi mezunları, son birkaç yıldır niye yerlerde sürünüyorlar. Başarılı görüldükleri sınavlar incelense mi ne dersiniz?” diye yazarak İmam Hatip öğrencilerine ağır ithamda bulunmuştu.

Paylaşımlarıyla büyük tepki çekerken İmam Hatip ve Din düşmanı kişiliğiyle ön plana çıkan Deveci’nin Atakum Belediye Başkanlığı Aday seçim kampanyası boyunca hangi yüzle Atakumlulardan oy isteyeceği merak konusu oldu.