KONGREDE ADAY OLMADI

Av. İbrahim Semiz 2007-2012 Tarihleri arasında AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı yaptı.2012 yılın’da Yapılan İlçe Kongresinde aday olmayarak görevi Tuncay Yurduseven’e bırakmıştı.

GENEL MERKEZİN ADAYI

AK Parti Bafra İlçe kongresi öncesinde TuncayYurduseven’in yerine Bafra İlçe Başkanlığını üstlenecek ismin belirlenmesi için 2 Aday Ankara’ya AK Parti genel merkezine çağrılmıştı.Genel Merkezde Yapılan Mülakat sonrası AK Bafra İlçe Başkan Adayı olarak İbrahim Semiz’e karar verilmişti.

Yaşanan süreci öğrenmek için Av.İbrahim Semiz’i telefonla

aradık.Semiz sorduğumuz sorulara içtenlikle cevap verdi.

ADAY BAŞVURUSUNDA BULUNMADIM

Semiz ,Ben AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı İçin her hangi bir aday başvurusunda bulunmadım.Ankara’ya Çağrıldımda AK Parti Teşkilat başkanı ve Yardımcıları Bu görevi sana veriyoruz dediler.

YURDUSEVENİ BAŞARILI BULUYORUM

AK Parti İlçe Başkanımız Yurdusevenle aramda hiçbir problem yok, Mevcut AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven’i severim,Gerçek’den Çok güzel çalışmalar yaptı ve kendisinide başarılı buluyorum.

AK Parti Genel Merkezine Çağrıldığımda ,Teşkilat başkanına ve Teşkilat Başkan Yardımcısına, Başarılı bir ilçe başkanımız var.Ben İlçe Başkanı Adayı değilim dedim.

Teşkilat Başkanı, Tuncay Yurduseven’in çok başarılı olduğunu ve iyi çalışmalar sergilediğini ancak Milletvekiliyle arasındaki sıkıntıdan dolayı böyle bir karar aldıklarını söylediler.

ÇİFT LİSTE OLURMU

İlçe Kongresine Çift liste seçime gireceğimizi tahmin etmiyorum.İlçe Başkanımızla görüşeceğiz sonuç da hepimiz Ak Partiliyiz hep beraber 2019 Seçimlerine hazırlanmalıyız.dedi.