AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş,  AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Ayvacık ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Hemşehrileri ile oruç açan Milletvekili Köktaş, "Terörle mücadelede hedefimizden asla taviz vermeyeceğiz. " dedi.

Ayvacık Güler Düğün Salonu'nda düzenlenen toplu iftar programına AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, İl ve İlçe Teşkilat üyeleri, belediye meclis üyeleri, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Milletvekili Köktaş, terörle mücadeledeki kararlılığa değinerek, "Terörle mücadele hedefimizden asla taviz vermeyeceğiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak adına güvenliğimizi sağlamak için hayatlarını yitirerek bu topraklar uğruna canını feda eden başta Ayvacıklı Ferdullah Kaygusuz kardeşim olmak üzere tüm şehitlerimize başsağlığı diliyorum. Bizler sizin vekiliniz olarak evlatlarımızın kanını yerde bırakmayacağız. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine de sabır versin. "

Hemşehrileri birlikte iftar yapmanın, oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Milletvekili Köktaş, "Kuruluşumuzdan itibaren tüm seçimlerimizde bizlere her zaman en yüksek desteği veren siz Ayvacıklı hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Yine en son 1 Kasım seçimlerinde İlimizin birincisi Ayvacık İlçemizdi. Bizlerde bu güzel ilçemize en iyi hizmeti etmek, Ayvacıklı hemşehrilerimizin güvenlerini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.