10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Bafra’da görev yapan basın mensuplarıyla Değirmen Restoran'da bir araya gelen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra’nın birçok sorunlarını ele alarak asbestli boruların değişeceği müjdesini verdi.

ÖNEMLİ ADIMLAR ATILIYOR

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın girişimleri ile Bafra’da üst yapı çalışmalarının yanı sıra alt yapı çalışmaları için de önemli adımlar atılıyor

Bafra Değirmen Restoran’da Gazetecilerle bir araya gelen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, birçok projelerinden bahsetti ve yakın zaman da Bafra’nın kanayan yarası olan asbestli boruların değişeceğini ve içme suyu problemininde gidereceğini söyledi.

100 MİLYONLUK YATIRIM

 Bir gazetecinin asbestli borular ne olacak Başkanım Bafra’nın suları içilmiyor var mı bir projeniz sorusuna ise, Kılıç şu şekilde cevap verdi. Saski ile yaptığımız görüşmelerde sona gelindi. Bafra’ya 100 Milyonluk yatırım yapılacak.Alt yapı kompile değişecek,artık caddelerde su birikintisi olmayacak dedi.Bu çalışmların ihalesi yapıldı ve en kısa zaman da asbestli borular değişecek” dedi.

Bafra için elini taşın altına koyduklarını da aktaran Başkan Kılıç, SASKİ ile Bafra Belediyesi birlikte çalışacak dedi.