Vatandaşların Muharrem ayını tebrik eden Başkan Kılıç, Bafra Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan ve hijyenik kaplarda sunulan aşurelerden ikram etti.


Başkan Kılıç’a aşure ikramında Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar ve Ahmet Tokgöz de eşlik ederken, vatandaşlar da aşure ikramı ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdi.
Belediye hizmet binası önü, Atatürk Bulvarı ve Tekel caddelerinde aşure dağıtımı için kurulan stantlarda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kılıç, etkinlik boyunca vatandaşlarla da hem aşure ikramında bulundu hem de uzun uzun sohbet etti.


Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Mübarek Muharrem ayının gelişi münasebetiyle, hemşehrilerimizle, birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşuremizi paylaştık. Aşevimizde kendi imkânlarımızla ürettiğimiz aşurelerimize kıymetli hemşehrilerimizin gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyor, Muharrem ayının ilçemize, ülkemize ve tüm İslam dünyasına bolluk, bereket ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.