Bafra Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gündem dışı söz alan İYİ PARTİ Bafra Belediye Meclis üyesi İsmail Bekar,belediyede işe almaları sordu.

Başkan Kılıç,aldığımız kişi zaten devlet memuru,maaşını devletten alıyor.Biz uygun gördük buraya tayinini istedik.

VATANDAŞIN YARARINA OLACAK

Başkan Kılıç,ile Meclis sonunda yaptığımız roportajda ; Öncelikle belirtelim ki bizim amacımız ve tüm çabamız yapılacak işin doğru ve vatandaşın yararına olması yönündedir.

FAYDALI OLACAK MEMURLARI ALDIK

Başkan Kılıç: Belediye hizmetlerinde kalite ve verimliliğin artırılması yönünde tüm çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Verilen hizmetin aksamaması ve hizmette verimliliği arttırmak için Belediyemize ve Baframıza faydalı olacak memur personelleri bünyemize kattık.

PROJELERİMİZ BAŞLIYOR

Şu anda devam eden ve yakında başlayacak olan Orta Ölçekli proje,Güneş enerjisi,Millet bahçesi,sedde düzenlemesi,Kemalpaşa Pazar yerinin düzenlenmesi ve bunun gibi daha çok projelerimiz var.Bu projelerimizde görev alacak kalifiyeli personele ihtiyacımız vardı.

İŞE ODAKLI POLİTİKA UYGULUYORUZ

Aldığımız personeller belediyenin teknik kadrosunu ve teknik kapasitesini üst seviyeye çıkaracaktır.Gelişi güzel personel alımı yapmıyoruz.İhtiyaç olmadıkça belediyede yeni istihdama gitmiyoruz.İşe odaklı bir politika uyguluyoruz dedi.