Bafra Belediyesi kırsal mahalle ve yeni açılan yolları daha nitelikli hale getirmek, daha hızlı, etkili yol bakım ve onarımı hizmeti sunmak amacıyla bünyesine kattığı en son teknoloji ürünü kombi tipi sathi asfalt kaplama aracı işbaşı yaptı.

Fevziçakmak Mahallemizi Dededağı Mahallemize bağlayan Huzurlu 1. Sokakta 2 km lik alanda gerçekleştirilen Satıh Kaplama çalışması yeni aracın ilk işi olarak kayıtlara geçti.

BAŞKAN KILIÇ YERİNDE İNCELEDİ

Söz konusu çalışmayı yerinde takip eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a, Belediye Meclis Üyesi Murat Cevahir ve Dededağı Mahalle Muhtarı Aydın Boz eşlik etti.

7000 litre(brüt) kapasiteli gramajlı Distribütörü 8 m3(brüt) mıcır kapasiteli kabinden kumandalı 4x600 mm serme genişliğinde mıcır serici 30.000 kcal/h Brülörlü kızgın yağ Kazanlı, Jeneratörlü kombine satıh kaplama aracı Bafra Belediyesi’nin gerçekleştireceği çalışmalara oldukça önemli katkılar sağlayacak.

SON TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ

Son teknoloji ürünü kombi tipi sathi kaplama aracının Bafra’da hizmete başlamasından oldukça memnun olduklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Yeni aracımız kırsal mahalle ve yeni açılan yollarımızı daha nitelikli hale getirecek, daha hızlı, etkili yol bakım ve onarımı hizmeti sağlayacak. Aracımız Fevziçakmak Mahallemizi Dededağı Mahallemize bağlayan Huzurlu 1. Sokakta 2 km’lik alanda yaptığımız çalışmada iş başı yapan aracımızla gerçekleştireceğimiz hizmetler Bafra'mıza hayırlı olsun.” Dedi.