Bafra Belediyesi’nin Eylül Ayı içerisinde Faaliyete geçirdiği Bip Çözüm Hattına 4 ay içinde yaklaşık 3 bin başvuru yapıldı.

ÇÖZÜM HATTI 24 SAAT AÇIK

Vatandaşlardan gelen talepleri ilgili müdürlüklere aktararak sorunların daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayan Bafra Belediyesi, Bip çözüm Hattı 0535 433 80 80 numaralı telefonunu kesintisiz olarak 24 saat açık tutuyor.

24 SAAT TALEP ALIYOR

Vatandaşa daha kaliteli hizmet vermek için mesai harcayan Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri,vatandaşların taleplerini alıyor.4 Ay içerisinde Bafra Belediyesi, Bip çözüm Hattı’nı 3 bin vatandaş arayarak yada görüntü göndererek talep ve isteklerini ilettiler.

Bafra Belediyesi, Bip çözüm Hattı’nı arayan 3 bin vatandaşın taleplerinin yüzde 90’ına cevap verilip çözüm bulundu

Çözüm Hattı’ nın telefon ile almış olduğu talepler doğrultusunda ilgili müdürlükler ile değerlendirilerek vatandaşa çözüm odaklı dönüş yapılıyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamada; “Bafra’mız genelinde vatandaşlarımızın taleplerine daha hızlı cevap verebilmek amacıyla BİP uygulamasını hayata geçirdik. Türk Mühendislerimizin geliştirdiği mesajlaşma uygulaması ile sorunların anında çözüme kavuşturulmasını amaçlıyoruz. Vatandaşlarımız çevresinde gördükleri ve sorun olarak değerlendiklerini 0535 433 80 80 numarası üzerinden bizlere ihbar edecek, bizler de ilgili birimlerimizi devreye sokarak söz konusu sorunu ortadan kaldıracağız. Hizmet noktasında daha iyiyi arayışımız devam edecek. Halkımızın mutluluğu her şeyden önce gelir” dedi.