Karpuz üreticisi bu yaz sezonunda ürününü satamadı, ürün tarlalarda kaldı.

Bafra Belediyesi hem üreticiyi hem tüketiciyi sevindirecek bir adım attı, Bafra’nın muhtelif yerlerinde karpuzu ücretsiz olarak dağıttı.

Bafra yöresindeki karpuz üreticileri bu yıl ürünlerine alıcı bulmakta zorlanıyor. Karpuz tarlalarında ürünler çürümeye terk edilirken üretici maliyetleri bile çıkaramadığı için mağdur durumda.

HER ZAMAN DESTEK

Tarımsal üretime ve çiftçiye üretimin her aşamasında destek veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, hem karpuz üreticisini hem de dar gelirli vatandaşı sevindirecek bir uygulamaya imza attı.

Bafra Belediyesi, ürününü satamayan üreticilerin tarlada kalan karpuzlarını aldı ve kentin farklı noktalarında, vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı.

Bafra  Belediyesi’nin bu çalışmasıyla hem üreticinin cebi para gördü, hem de yaz sıcağında Bafralılar bol bol karpuz yeme olanağı buldu.

DİP NOT

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi Karpuz dağıttı, diye göklere çıkartanlar ve bu konuyu Bafra Belediyesi ile bağdaştırmaları art niyetten başka bir şey değil,bunu ancak karpuz çekirdeği kadar beyni olmayanlar yapar.

YAPILAN HİZMETİN YANINDAYIZ

Başkan Deveci’nin aklında dahi olmayan bu dağıtım işini kimlerin planladığını çok iyi biliyoruz.Ama yapılan bu hizmet vatandaşın ve çiftçimizin faydasına olduğundan dolayı hiç gündemimize almadık…

Yapılan her güzel işin yanında olmaya devam edeceğimiz gibi, şov yapanlara da prim vermeyeceğimizi herkesin bilmesi gerekiyor.

‘’İKİ KARPUZ BİR KOLTUĞA SIĞMAZMIŞ’’Bu güne kadar o koltuğa oturduğunu sananlar bazılarının güdümüne girip kalemşörlük yapmaya devam etsinler…

ÇÜNKÜ VATANDAŞ HER ŞEYİN FARKINDA

Hani büyüklerimiz derler ya….

‘’İŞ BİLMEZ GELİN KARPUZU ORTADAN KESERMİŞ’’Emin olun kaostan beslenenler karpuz dahi kesmeyi bilmiyor…

Daha anlamadınız mı!

MESELE KARPUZ DEĞİL