ÖNCÜ VE UYGULAYICI

Hamit Kılıç Başkanlığındaki Bafra Belediyesi, virüsün etkisini göstermeye başladığı ilk günden bu güne kadar, virüsün yayılmasını önleyici önlemlerin yanında, halkın moralini üst düzeyde tutacak birçok çalışmanın da öncüsü ve uygulayıcısı oldu.

Bafra Belediyesi tüm yurtta büyük bir titizlikte ortaya konan çalışmaların yanında; mümkün mertebe evde kalınması ve sosyal mesafenin korunmasının büyük önem taşıdığı süreçte, evlerinde kalması istenilen yaşlılar ve çocukların moral motivasyonunu sağlayacak çalışmalar gerçekleştirerek onların yanında olduğunu gösterdi.

BAŞKAN KILIÇ HEP SAHADA

Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın sahadaki tüm personeliyle birlikte, kendisi de her uygulama ve hizmette bizzat kendisi de görev alarak vatandaşların kurallara uymaları, morallerinin yükseltilmesi noktasında etkin rol oynadı.

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde telefonun başına geçerek talep ve istekleri dinleyen Başkan Kılıç, evlerinden çıkamayan çocuklara gönderdiği hediyelerin yanındaki mektuplar çocuklar ve ailelerince mutlulukla karşılandı.

HERKESE MORAL VERİYOR

Başkan Kılıç Korana günlerinde büyük bir fedakârlıkla görev başında olan başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm kesimlerin yanında ve yardımında olarak, onlara destek ve moral verdi.

Hatta İtalya’dan getirilerek Samsun’da karantina altında bulunan öğrencilere de Bafra nokulu göndererek motivasyonlarının düşmemesinde etken oldu.

Sokak hayvanlarının süreçten olumsuz yönde etkilenmemesi için büyük çaba gösteren Bafra Belediyesi, onların beslenebilmesi için gerekli olan tüm uygulamaları ertelemeden hayata geçirdi.

Evlerinden çıkamayan Bafralıların talep ve istekleri Zabıta müdürlüğü başta olmak üzere tüm ekiplerce anında yerine getirildi.

Hazırlanan gıda paketleri mahalle muhtarları ile istişare içerisinde düzenli olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Sosyal medya hesapları üzerinden gelen talep ve istekler değerlendirilip, gereğinin yapılması noktasında hassas davranıldı.

YAŞLILAR VE ÇOCUKLAR: YALNIZ DEĞİLSİNİZ

Başkan Kılıç yönetimindeki Bafra Belediyesi, son olarak sürecin çocuklarla beraber uzun süredir evlerinde kalmaları gereken yaşlıları da unutmayarak onların yanında olduğunu gösterdi.

Uzun süredir evlerinde kalarak virüsle mücadele de önemli bir fedakârlıkta bulunan yaşlıları ziyaret eden Başkan Kılıç, hazırlanan hediye ve ikramları takdim ederek, sürecin geçici olduğunu, güzel günlerin yakında olduğu ve hep birlikte virüsün de üstesinden gelineceği mesajını verdi.

Hamit Kılıç başkanlığındaki Bafra Belediyesi’nin, Korana virüsün Dünyamızı etkisi altına aldığı ilk günden bu güne kadar hayata geçirdiği tüm uygulama ve çalışmalar Bafralılarca takdir ve teşekkürle karşılandı.

“ADANMIŞLIK İÇERİSİNDEYİZ,BİRLİKTE YENECEĞİZ”

Kararlılık ve azimden hiçbir şekilde ödün vermeyeceklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Biz her türlü zorluğa rağmen Kurtuluş savaşını kazanarak bağımsızlığından ödün vermemiş bir milletin torunlarıyız. Öznesi her ne olursa olsun zorluklar karşısında kenetlenen bir milletin bireyleri olarak, bu zorlu günlerin de üstesinden geleceğiz. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar bu günler geçecek. Ülkemizin her yerinde olduğu gibi tüm kurumlarımız, görevi başındaki herkes bu ruha sahip. Bafra Belediyesi olarak üzerimize düşen her görevi hiçbir bahaneye sığınmadan yerine getiriyoruz. Getirmeye de devam edeceğiz. Tüm ekibimiz tam bir adanmışlık içerisinde. Birlikte yeneceğiz. “ Dedi.