KÜÇÜK PAZAR’A MODERN KİMLİK

Bafra Belediyesi, Küçük Pazarı alanı için projelendirdiği muhteşem bir pazaryerini  Bafra halkının ve esnafın hizmetine sunacak.

Pazaryeri projesi’nde

Başkan Kılıç Yaptığı açıklamada;Pazar yeri projemiz de  62 köy tezgahı, 142 meyve sebze tezgahı, 13 dükkan bulunmaktadır. 3236 m² alanda inşa edilecek Kapalı Pazaryeri, 105 m² şadırvana, 2700 m² otoparka sahip olup; cami ve pazaryerini bütünleştiren bir kentsel tasarımdır. Projede bulunan şadırvan; abdesthane, tuvaletler ile zabıta odalarını içermekte olup pazaryeri ve camiye ortak hizmet etmektedir.

TRAFİK DÜZENLENECEK

Hasan Aslan Caddesi ve Lise Caddesi’ndeki giriş çıkışlar; mevcut düzendeki trafik sıkışıklığına çözüm üretecek şekilde düzenlenmiş ve otoparkla desteklenmiştir.

Haftanın her günü hizmet vererek, halkımızın ve bölge esnafımızın iklim koşullarından etkilenmeyeceği ve daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapacağı kapalı pazaryerimiz; otoparkı, peyzaj alanları ve mimari yapısıyla dikkat çekiyor. Modern Küçük Pazaryerimiz, cami, şadırvan binası, otoparkı ve peyzaj alanları ile birlikte bölgenin değerini artıracak bir projedir.Dedi.