Festivalin başlamasıyla birlikte en çok ilgi görenler arasında yer alan Bafra Belediyesi standı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan ve Mehmet Özhaseki AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları Yusuf Ziya Yılmaz ve Ali İnci, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in yanısıra çok sayıda misafiri ağırladı.

Standı ziyaret eden misafirlere ilçeyle özdeşleşen Bafra Pidesi, Bafra Nokulu ve Kaymaklı Lokumu ikramında bulunuldu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, çok güzel bir organizasyona katıldıklarını ve özellikle gençlere hitap eden, çok renkli bir festival alanı olduğunu dile getirdi.

Başkan Kılıç "Bafra Belediyesi olarak şehrimizi ve ilçemizi her yerde tanıtmak için uğraşıyoruz. Tam Bana Göre Festival de bizim için iyi bir fırsat oldu ve biz de burada standımızı açtık. Standımızı ziyaret eden protokol üyelerine, vatandaşlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlerin ilgisini çekecek pek çok etkinliğin yer aldığı festivalde konserler, sergi alanları, deneyim alanları, atölyeler, VR etkinlikler, sertifikalı eğitimler, e-learning eğitimlerine giriş imkânı, etnospor, söyleşiler, konferanslar ve çeşitli etkinlikler yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde açılışı gerçekleştirilen “Tam Bana Göre Festivali” 21 Kasım tarihinde sona erecek.