Şehrin birçok noktasında ana arterlerin aynı sıra bağlantı yollarında ve ara sokaklarda da sıcak asfalt serimi gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Fatih mahallesi; Mehmetçik sokak, Mehmetçik 1 sokakta sıcak asfalt yapıldı.

Aynı mahallenin, Dalaman ve Ali Kuşcu sokaklarında ise çalışmalar devam ediyor. Söz konusu mahallede yaklaşık 1500 ton sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde denetleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Mahallelerde gerçekleştirilen ve yapılacak çalışmalara ilişkin mahalle muhtarları ve vatandaşlarla istişarelerde bulunarak, taleplerini dinliyor.

Başkan Kılıç: “Bafra’mızda merkez ve dış mahallerimizde yol ve asfalt çalışmalarımız yoğun bir tempoyla devam ediyor. Dış mahallerimizde aynı zamanda yol genişletme çalışmalarını da yürütüyoruz. Şehir merkezimizde ise sadece ana arterlerinde değil ara sokaklarında da asfalt çalışmamız sürüyor. Fatih Mahallemizde 1500 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Ekibimiz belli bir plan doğrultusunda ilerliyor. Şehir merkezi dış mahalle ayrımı yapmadan oluşturduğumuz program dahilinde muhtarlarımızla istişare içerisinde tüm beklentiler cevap verme gayreti içerisindeyiz. Rabbim bizleri milletimize hizmet etmekten bir an dahi alıkoymasın.” Dedi.